Naslovnica

Kategorije

Register

Moj račun

Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti poslovanja

onamaInternet Trgovina ePOLICA posluje na lokaciji Sisačko Moslavačke Županije. Naša misija i vizija je dugoročno zadovoljstvo kupaca, jamstvo kvalitete proizvoda, širok asortiman proizvoda, integritet i poštenje. Distriburati proizvode koji rezultiraju povjerenjem i vjernosti kupaca i potrošača . Ciljevi su nam biti pouzdan partner koji će biti standard i mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja - kupcima prvi izbor pri kupnji.

dostavaIsporuka se dostavlja na području cijele Republike Hrvatske putem logističke tvrtke s kojom imamo sklopljen ugovor. Rok za isporuku naručenih proizvoda je do 15 radnih dana. Dostava se obavlja radnim danom u periodu od 08:00 do 16:00 sati. Ako Prodavatelj ne uspije dostaviti robu u roku od 15 radnih dana Kupac ima pravo odustati od kupovine. Rok počinje od trenutka kada ePOLICA  zaprimi uplatu na žiro računu u PBZ d.d. IBAN : HR 78 2340 0091 1605 0750 4 . Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave.

privatnost1. Prodavatelj prikuplja osobne podatke Kupaca samo u mjeri koji su nužni za ispunjenje svoje obveze, za informiranje o novim i akcijskim proizvodima te dostavu promotivnih materijala, unaprjeđenje odnosa sa Kupcima te radi provjere drugih podataka neophodnih za online kupovinu.

2. Prodavatelj se obvezuje štiti osobne podatke Kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka Kupca. (osim podataka koji su nužni poslovnim partnerima za izvršavanje dostave kupljenog proizvoda).

povratSve reklamacije vezane za kupljenu robu ili postupanje naših prodajnih operatera, nezadovoljstvo, pokude, ali i pohvale, primamo isključivo u pisanom obliku, poštom na adresu „ePOLICA", Vidrenjak Juraja Pintarića 6, 44316 Velika Ludina ili e-poštom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. U skladu s odredbama članka 72. Zakona o zaštiti potrošača, potrošač može, ne navodeći za to razlog, raskinuti ugovor o kupnji u roku od 14 dana od dana primitka kupljenih proizvoda, te zahtijevati povrat sredstava od prodavatelja.

raskidOvaj tekst je samo za vašu informaciju, izvadak iz zakonske regulative vezano uz jesdnostrani raskid ugovora o prodaju. Za sopecifične uvjete reklamacije, povrata robe i raskida ugovora posjetite sekciju Povrat/Reklamacija.

Članak 72.

(1) Potrošač ima pravo, ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija ili sklopljen na daljinu u roku od 14 dana.
(2) U slučaju sklapanja ugovora o kupoprodaji, rok iz stavka 1. ovoga članka započinje teći od dana kada je potrošaču ili trećoj osobi određenoj od strane potrošača,
a koja nije prijevoznik, roba koja čini predmet ugovora predana u posjed.